93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tancament del curs a l’INN

Imatge de complement

Els infants acomiaden el curs amb ganes de tornar al Divermon.

 

Pel tancament del curs s’han realitzat activitats d’aigua per donar la benvinguda a l’estiu, on  els infants han fet jocs motrius que alhora premien la feina feta. Aquesta activitat s’ha realitzat al Parc aprofitant el bon temps per gaudir de l’aire lliure.

El tancament del curs escolar s’ha celebrat amb tots els infants junts, dels dos grups d’edat, els més petits de 4 a 9 anys, i els més grans de 10 a 13 anys. Un  total de 27 infants i 19 famílies han gaudit d’un espai comú on han compartit jocs, experiències i riures. També van acostar-se a la festa voluntaris que han col·laborat al projecte durant el curs escolar, per així poder fer un comiat de tot el que ha significat aquest curs i el que hem fet.

Les dinàmiques realitzades per les famílies,  infants i equip de voluntariat, van plantejar aspectes positius i a millorar de l’ INN i Creu Roja. Activitat que després ens serveix per aprendre i potenciar per l’any vinent.

Com a fi de festa els infants va oferir una exhibició de talents, on vam poder veure tot el que havien preparat, balls, jocs, cançons, acudits, etc.

Alguns dels infants que han participat durant el curs 2015-2016 no continuaran a l’INN, ja que segueixen endavant amb el seu procés realitzant altres activitats, però  a l’INN d’estiu comptarem amb la seva presència i participació, per donar un bon tancament de les seves estades amb Creu Roja Sabadell. Us animem a que seguiu les activitats d’estiu a les nostres xarxes!

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies