93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

3a edició de la Trobada d’Infants

Imatge de complement

24 nens i nenes de Sabadell gaudeixen d’aquesta experiència.

La trobada d’infants és una activitat organitzada per diferents assemblees del Barcelonès que és coordinada per CRJ provincial. Enguany ha tingut lloc la tercera edició, la qual s’ha celebrat a la casa de colònies Artur Martorell de Calafell, durant els dies 4 i 5 de juny.

 

Ha estat una trobada on han participat aproximadament uns 250 infants en edats compreses entre els 6 i els 16 anys, la temàtica de la qual s’ha basat en l’arqueologia. Cada assembla ha participat en la organització, confeccionant les activitats així com el material de les mateixes, aprofitant l’espai per crear un entorn de treball, de cooperació i intercanvi.

 

A la nostra assemblea han participat un total de 24 infants, 2 voluntàries 1 voluntari i 1 tècnica. La Trobada és una bona recompensa de la bona feina feta durant tot el curs, on  els infants gaudeixen d’un cap de setmana a la natura amb activitats de lleure, compartint experiències de convivència.

 

La trobada és un recurs gratuït per a les famílies, tot i que aquestes s’han implicat en el procés de captació de fons, col·laborant en les campanyes econòmiques que hem dut a terme, venent punts de llibre per a Sant Jordi i butlletes del Sorteig d’Or). Així doncs, pensem que és una bona oportunitat per a infants i famílies que d’una altra manera no podrien gaudir d’un acte com aquest.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies