93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja a Sabadell inicia el nou taller “Escola de Pares”

Imatge de complement

El recurs psico-socio-educatiu ofereix una atenció integral a les famílies en seguiment.

L’escola de mares i pares s’emmarca dins del projecte d’Intervenció familiar amb infància en risc. S’ofereix als pares i mares, o adults amb responsabilitats educatives familiars, resoldre dubtes, aprendre recursos i estratègies personals, emocionals i educatives, que facilitin el desenvolupament competent de les pròpies capacitats i habilitats parentals i marentals, i que a la vegada, permetin una implicació eficaç en la construcció d’una dinàmica familiar positiva.

El taller utilitza la mediació d’un professional per propiciar els processos de canvi en el grup des d’una metodologia de caràcter experiencial. Aquesta metodologia tracta de potenciar la implicació dels participants en la construcció dels propis aprenentatges a partir de la reconstrucció de la seva pròpia experiència.

El taller “Escola de Pares” complet consta de 10 sessions que es dirigeixen a pares i mares amb responsabilitats educatives familiars, les quals estan en seguiment des del Marc d’Atenció a les Persones i del centre d’Inclusió de Nens i Nenes (Abans anomenat Centre de Mediació Social). Les sessions són de dues hores i estan planificades per a un màxim de 15 persones. 

El contingut de les sessions que es treballen de manera grupal són:

1.       Ens coneixem

2.       Donar i rebre afecte en família

3.       Autoestima i assertivitat. Límits.

4.       Escolta activa i empatia.

5.       Gestió de l es emocions.

6.       Comunicació eficaç.

7.       Cooperació en l’establiment de normes.

8.       Oci i temps de lleure.

9.       Organització quotidiana.

10.    El que hem après.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies