93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Bintou Doumbia: “Gràcies a Creu Roja he deixat de plorar”

Imatge de complement

 

Presentació de la memòria de la Creu Roja per donar visibilitat a les 12.269 persones ateses durant l’any 2015.

 

“Avui estic molt contenta i estic aquí perquè m’agrada explicar la meva història”, així ha començat la intervenció de la usuària de Creu Roja Sabadell Bintou Doumbia. Durant els darrers vuit anys, tant el seu marit com ella estaven sense feina i abans de demanar ajuda van passar una setmana sense tenir què menjar. “Una persona em va ajudar, em va portar a comprar algunes coses a un supermercat i després em va presentar a una voluntària de la Creu Roja i li vaig explicar la meva situació personal”.

Al dia següent em va trucar l’Imma i em va donar els productes per a casa, després em van donar una targeta d’alimentació infantil. Abans d’aquesta ajuda només pensava en suïcidar-me, quan agafava el tren només em venien ganes de tirar-m’hi i no tenia ganes de fer res, només de plorar. Ara, gràcies a Creu Roja, he deixat de plorar”.

Doumbia assegura sentir-se “molt feliç” des de que ha estat ajudada per la Creu Roja. “Ara tinc ganes de treballar, de cuidar als meus fills i de parlar amb les meves amigues”. D’altra banda s’ha mostrat molt agraïda perquè Creu Roja li ha trobat feina de nit en un hotel de la ciutat, “treballar per la nit és molt dur, però jo no ho noto perquè estic molt agraïda a tots els treballadors de Creu Roja”, ha conclòs.

Memòria del 2015

El president de Creu Roja Sabadell, Josep Masip, ha repassat “els veritables números de les persones”. Creu Roja Sabadell compta actualment amb 8.072, 800 voluntaris i 21 persones que formen el personal tècnic.

Creu Roja no seria el què és si no treballés fonamentalment amb els voluntaris. D’altra banda els socis que han augmentat aquest any i per nosaltres és un exemple de solidaritat que ens dona la societat”.

Durant el 2015 han atès a 12.269 persones, amb un pressupost de 1.184.200,88 euros, distribuïts en un 34,52 per cent en la lluita contra la pobresa i la inclusió social, un 22,38 per cent en l’ocupació de col·lectius vulnerables, un 16,05 per cent destinats a emergències, prevenció i socors, un 14,16 per cent en infància, un 6,48 per cent s’ha destinat a persones grans i amb discapacitat, el 6,07 per cent destinat als voluntaris i la formació i un 0,04 per cent ha estat destinat a cooperació internacional.

 Transcripció de la notícia publicada al diari digital Isabadell en data 24 de maig de 2016.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies