93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

CIPO i Creu Roja Sabadell inicien presidència de la Plataforma Vàlua

Imatge de complement

 

La plataforma d’entitats del Tercer Sector de Sabadell presenta a l’equip de govern  el pla de treball 2016

 

 

Vàlua és la denominació que rep la Plataforma d’Entitats del Tercer Sector de Sabadell. Aquesta taula de trobada està formada per entitats sense ànim de lucre de la ciutat i l’Ajuntament de Sabadell, representat per Promoció Econòmica i Serveis Socials, que treballen conjuntament per tal de millorar la qualitat de vida dels col·lectius amb especials dificultat d’inclusió social a través de la inserció sociolaboral.

Cada any hi ha una entitat que presideix la plataforma, durant l’any 2016 serà co-presidida pel Sr. Avel·lí Garrigós president de CIPO i el Sr. Josep Masip president de Creu Roja a Sabadell, que s’han reunit amb el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro i el regidor dAcció Social, Gabriel Fernàndez de l’Ajuntament de Sabadell. L’objectiu de la reunió ha estat intercanviar impressions sobre el context actual i exposar les línies de treball conjuntes.

A més de la  formació i assessorament, properament les entitats de Vàlua presentaran el nou catàleg de productes i serveis adreçat a empreses i ciutadania de la nostra ciutat. A més, estan treballant en un acte de reconeixement públic a aquelles empreses que els hi donen suport i acompanyen en la seva missió de lluita per la igualtat d’oportunitats de totes les persones.

La plataforma d’entitats del Tercer Sector de Sabadell, Vàlua està integrada  en aquest moments per 19 associacions de la ciutat. L’actual codi ètic de funcionament intern de Vàlua permet l’entrada a la plataforma d’organitzacions que no treballen específicament en l’àmbit de la inserció laboral, un requisit a complir fins fa uns anys per qualsevol membre,  i d’aquesta manera poder sumar més esforços per assolir una societat més justa i equitativa, que garanteixi a tota la ciutadania l’exercici dels seus drets.

Els col·lectius a qui s’adrecen les entitats de Vàlua estan conformats per persones en risc d’exclusió real o potencial: persones amb diversitat funcional, amb malaltia mental, amb el VIH, d’ètnia gitana, amb una malaltia neurològica, nova ciutadania, sense sostre, infants i joves, i altres grups amb especials dificultats econòmiques, laborals, socials i familiars.

Per a més informació: http://www.valua.cat/

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies