93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Presentació Memòria d’activitats 2015 i 9è Observatori de Vulnerabilitat

Imatge de complement

Creu Roja a Sabadell atén un total 12.269 persones als seus àmbits d’actuació més adreçats a pal·liar les situacions de vulnerabilitat.

 

Creu Roja a Sabadell presenta el proper dimarts, dia 24 de maig de 2016, a les 18 hores, la memòria d’activitats de 2015 i el 9è Observatori de Vulnerabilitat. La memòria constata que tot i que la crisi gairebé s’ha donat per finalitzada, el seu impacte perpetua situacions d’extrema vulnerabilitat.

 

En aquest sentit, els projectes d’Intervenció Social de Lluita contra la pobresa han atès 6.303 persones durant el 2015, els d’Inserció Laboral han atès 540 persones i des de Creu Roja Joventut s’han realitzat intervencions amb 2.270 persones. Entre les persones ateses pels projectes d’Intervenció Social, figuren 1.583 persones beneficiaries del Programa d’Aliments de la Unió Europea i els 1.394 destinataris i destinatàries dels kits de suport social distribuïts al llarg de l’any passat.

 

Juntament amb la presentació de la memòria es presentarà el 9è estudi de Vulnerabilitat de la Creu Roja. L’eix central és la situació vulnerable de les persones immigrades, col·lectiu que ha mostrat gran capacitat de resiliència davant les adversitats, si bé no han usat, en molts casos, tots els mecanismes que l’estat del benestar posa al seu abast als quals tenen dret d’accedir.

 

S’ha considerat estudiar la situació concreta que viuen les persones d’origen immigrant a casa nostra, ja que és un col·lectiu que presenta uns índexs específics de risc d’exclusió social que dificulten la seva plena integració.

 

A més de les intervencions de les persones responsables de l’organització humanitària, entre ells el president de Creu Roja a Sabadell, Josep Masip, la roda de premsa comptarà amb la intervenció d’una persona usuària d’un dels projectes per mostrar el seu testimoni directe de com la seva participació ha pal·liat l’impacte de la crisi en la seva situació personal i familiar.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies