93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tallers de gestió de la pobresa energètica.

Imatge de complement

En el que portem d’any més de 40 persones ja hi han assistit amb una molt bona valoració.

L’increment dels preus de l’energia, l’antiguitat dels habitatges i la reducció dels ingressos, ajudes i subsidis, agreugen de manera alarmant la denominada pobresa energètica, és a dir, la incapacitat d’una llar de satisfer una quantitat mínima de serveis de l’energia per les seves necessitats bàsiques.

 

Des de Creu Roja Sabadell no únicament incidim en la gestió de la pobresa energètica des del suport econòmic, sinó que ho fem incidint en els tallers en els quals les famílies poden aprendre a fer un consum sostenible i més econòmic. Els tallers es realitzen mensualment, i en el que portem d’any més de 40 persones hi ha participat. Tenen una durada de 3 hores, i en Jesús Moix, el voluntari que els imparteix els realitza seguint el temari següent:

1er apartat

Les factures (Aigua, Gas i Electricitat): tarifes

Repàs de les factures dels usuaris del taller

Bo Social i opcions de millora

 

Com realitzar una Auditoria Energètica a la llar?

Etiquetatge energètic electrodomèstics

Certificació Energètica Habitatges

Llei24/2015

 

2on apartat

Estudi i avaluació d’un cas real:

abans i després d’implantació de les mesures de millora

 

– 3er apartat

Joc de la Creu Roja: «Estalvi Energètic a la llar».

 

La valoració de les persones que hi ha assistit és força positiva, ja que ofereix informacions que normalment desconeixem i que com a consumidors hauríem de tenir molt en compte.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies