93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Festa solidària!

Imatge de complement

 El dia 13 de maig concert i màgia a favor del Projecte Diverjove.

 

 

El dia 13 de maig a les 21.30 tindrà lloc la Festa Solidària, dins dels actes de la Festa Major de la Creu Alta 2016, Mans Unides i Creu Roja  han unit esforços per treballar juntament organitzant un esdeveniment solidari.

 

Mans Unides dirigirà els fons per als damnificats d´Haití i més concretament per al projecte de l´hospital Alma Mater d´aquest país, Creu Roja a Sabadell vol destinar-ho al projecte Diverjove destinat a joves procedents de famílies amb risc d´exclusió social.

 

Amb aquest projecte es pretén oferir als adolescents i joves en dificultat social un espai de reforç escolar i lúdic durant el calendari lectiu per tal d’afavorir la inclusió social intervenint de manera coordinada i integral, possibilitant la trajectòria dels participants envers un marc global d’intervenció normalitzat. El projecte es caracteritza per desenvolupar una tasca educativa en un entorn inclusiu.

 

També es basa en un enfocament d’educació integral amb una metodologia activa, on els joves i famílies amb menys oportunitats poden créixer en els valors de la democràcia, l’equitat i el respecte per la diversitat.

 

L’esdeveniment tindrà lloc al teatre Sant Vicenç  i comptarà amb la presència del grup Alvians, el Taller de Teatre Sant Vicençs i Albert Llorens qui oferirà un espectacle de màgia, les entrades tenen un cost de 10 euros, els quals aniran íntegrament destinats als projectes esmentats. Les entrades les podreu obtenir venint a Creu Roja Sabadell, C/ Marquès de Comillas, 97, tel. 93 726 55 55.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies