93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja a Sabadell celebra Sant Jordi

Imatge de complement

Els diferents projectes de l’Assemblea fan diferents activitats per celebrar el dia del llibre i de la rosa.

En motiu de la diada de Sant Jordi des de l’assemblea local s’han dut a terme diferents iniciatives i activitats per celebrar  aquest dia tan especial. Per començar una festa i un berenar on les persones grans van poder gaudir de diferents activitats per commemorar el dia del llibre i de la rosa.

Per tercer any consecutiu hem venut roses durant el matí al Mercat Central de Sabadell, hem disposat de roses naturals, de roses fetes amb diferent material per la gent gran del projecte VBellesa Activa, i de punts de llibre que han preparat els nens i nenes del  Divermon, totes les aportacions econòmiques aconseguides es destinaran als projectes d’infància en risc que desenvolupem a Creu Roja a Sabadell. Com a novetat s’ha fet entrega d’una litografia de Tavi Algueró inspirada en la llegenda de Sant Jordi, a tota aquella persona que fes una donació econòmica superior als 30 euros, aportació que es destina al projecte de l’Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil.

Gràcies a la implicació d’un grup de 10 voluntaris i voluntàries ha estat possible la participació en una festa tan significativa com és la festa de Sant Jordi, sense oblidar la col·laboració de la ciutadania, qui sempre dona una resposta positiva en quant als projectes solidaris que desenvolupem i proposem des de la nostra institució.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies