93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Titelles per la Pau

Imatge de complement

Visió de l’ensenyament actiu en principis i valors humanitaris.

Més de 200 d’infants han assistit durant el primer trimestre de l’any a les representacions que s’han fet a diferents  escoles de la ciutat de les Titelles per la Pau, activitat realitzada a l’Assemblea de Creu Roja.  

Aquesta representació té com objectiu promoure els principis i valors humanitaris als infants per a que puguin conèixer la tasca que realitza el Moviment  Internacional de la Creu Roja en temps de pau i en temps de conflicte armat, i l’especial vinculació amb aquests principis i valors, alhora que s’exemplifica una conducta per a una futura ciutadania responsable, autònoma, lliure i solidària.

La representació amb titelles permet fer una explicació entenedora de conceptes com són l’empatia, el suport, l’ajuda, la universalitat, alhora que es mostra mitjançant el joc i la participació.

Un equip habitualment format per 3 voluntàries són les que realitzen l’activitat, on expliquen contes que contenen un alt valor educatiu, promocionant actituds i valors humanitaris que afavoreixen la transformació social i la cultura de la pau. La historia que expliquen es desenvolupa en un context de ciutat, entenent aquesta com un espai col·lectiu que pertany a tots els seus habitants que tenen dret a trobar-ho les condicions per a la seva realització personal i comunitària.

Amb aquest projecte pretén que hi hagi la implicació dels i de les alumnes des de ben petits, ja que així entenen des d’una perspectiva activa la necessitat de formar part de la societat en la que tots i totes tenim cabuda, sigui quina sigui la condició i/o origen.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies