93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Seguim amb les propostes d’activitat d’oci pel més petits.

Imatge de complement

Els nens i nenes del Centre de Mediació Social combinen tasques educatives amb activitats lúdiques.

Els nens i nenes participen al Centre de Mediació Social que té lloc durant tot el curs escolar, són 27 infants d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys, provinents de projectes propis i derivats dels serveis socials de la ciutat.

Des del servei  Creu Roja Joventut es treballa la vessant educativa, per a l’assimilació d’hàbits saludables, l’educació per a la pau i el desenvolupament, l’educació ambiental i el treball cooperatiu i de participació. L’espai pretenen afavorir la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes que, a causa del context actual i per falta de recursos, no poden optar a la realització d’activitats extraescolars i d’oci.

Són diferents col·laboracions gràcies a la signatura de convenis de col·laboració els que permeten ampliar la realització d’activitats de caire lúdic, com és el formalitzat amb el Club Natació Sabadell,  en el qual s’estableix els infants puguin anar un dia a la setmana a realitzar activitats a les piscines municipals, així com cursos en els que els ensenyen a nedar.

Per altra part la signatura de l’acord amb l’Antiga Caixa de Sabadell facilita l’acostament d’activitats culturals als infants i les seves famílies gràcies a l’entrega d’entrades per a espectacles i passis de pel·lícules. Fer esment del Centre d’Esports Sabadell que també gràcies a les seves aportacions d’entrades fa que nens i nenes, i les seves famílies puguin gaudir de partits de futbol que tenen lloc a la ciutat.

El  valor psicopedagògic del joc i les activitats d’oci en la infància, possibiliten un creixement harmoniós del cos, la intel·ligència, l’afectivitat, la creativitat i la sociabilitat. A fi de desenvolupar-se correctament, l’infant necessita relacionar-se amb altres infants i adults en contextos diferents, ja que així augmenta les possibilitats de comunicació, interacció i adaptació social. Tanmateix, en molts casos això no és gens fàcil, amb el context socioeconòmic de les famílies en la que els fills participen del Centre de Mediació Social, hem de donar resposta en la cobertura de necessitats bàsiques, però alhora hem de permetre la realització d’activitats de lleure per la igualtat entre els nens i nenes que ens envolten.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies