93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Dia 8 de març #8M Motius per la Igualtat

Imatge de complement

La proporció de dones ateses per la Creu Roja passa del 59 al 64% en només 1 any.

La proporció de dones ateses per la Creu Roja passa del 59 al 64% en només 1 any. Durant el 2015 de les persones ateses en programes de lluita contra la pobresa, ocupació, gent gran i persones cuidadores no professionals, el 64,22% són dones.

En els programes de gent gran i de persones cuidadores, el percentatge de dones s’eleva per sobre del 70%.

 

Creu Roja Joventut llança la campanya “8 motius per la igualtat” per afavorir la igualtat de gènere i promoure l’apoderament de les dones.

 

Aquest balanç es fa coincidint amb el Dia Internacional de les Dones. Per tal de promoure la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones, Creu Roja Joventut ha llançat la campanya “8 motius per la igualtat”, amb què realitzarà diverses activats de sensibilització, especialment adreçades a infants i joves, i missatges de sensibilització a les xarxes socials amb el hashtag #8MCRJ.

 

A Creu Roja Sabadell des de diferents projectes treballem per acabar amb l’estigma i la desigualtat de gènere, des dels projectes d’ocupació, on mitjançant el desenvolupament competencial i professional de les participants aquestes passen a ser part activa del seu procés d’inserció, amb el seu compromís, implicació, participació i empoderament.

 

Actualment els projectes Ponts per la Igualtat, el Taller Sara, i el projecte Incorpora on en col·lectiu prioritari d’atenció són dones víctimes de violència de gènere, són programes d’ocupació dirigits a a dones en dificultat  social, on s’ha atès 143 usuàries durant el 2015. 110 d’elles han participat en programes d’atenció i assessorament per a dones en dificultat social, per altra part 30 dones han fet ús del servei ATENPRO de Teleassistència mòbil per a víctimes de violència de gènere.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies