93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Punt Formatiu Incorpora, per la inserció laboral!

Imatge de complement

L’especialitat del primer Punt Formatiu Incorpora de l’Any 2016 és en Cambrer/a de Pisos.

El Curs de Cambrer/a de Pisos del Punt Formatiu Incorpora és una formació de més de 300 hores que combina la formació tècnica, la formació en competències transversals i la realització de pràctiques en empresa. Pel que fa a la formació tècnica es treballen tots els aspectes que integren la tasca de cambrer/a de pisos, en la que el professional que neteja i realitza el manteniment de les habitacions i instal·lacions dels hotels ha d’ aconseguir els nivells d’higiene i qualitat exigits, prestant un servei satisfactori als clients.

En la part de les competències transversals s’ha treballat diferents aspectes com l’autoestima, l’autoconeixement, l’adaptabilitat, el treball en equip, la gestió de conflictes… Eines molt útils en tots els àmbits del nostre desenvolupament personal i professional. Dins el bloc de competències també s’ha treballat les eines de recerca de feina (currículum, carta de presentació, l’entrevista), tecnologies de la informació i comunicació, mercat laboral i emprenedoria, oferint una visió integral els i les participants de la complexitat que mostra el context laboral actual.

En aquest moment ens trobem en l’etapa de realització de pràctiques, on els i les alumnes posen en pràctica tot el que han après a les nostres aules. La valoració és molt positiva, per part d’alumnes, docents i centres de pràctiques, on trobem diferents hotels de la ciutat, ja que l’apropament de l’alumne a la realitat del lloc de treball ofereix una visió integral de tot el seu procés.

La implicació de tots els actors que formen part del procés és primordial per assolir l’èxit en la inserció laboral de les persones, ja que hi ha possibilitat de fer un encaix òptim, que necessita el mercat, l’empresa, l’alumne i que pot oferir el docent per facilitar-ho. Incorpora de «la Caixa» és un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima.

La bona rebuda del projecte i els seus resultats encoratjadors, ens permeten a animar a aquelles persones que vulguin participar en properes formacions a que vinguin a Creu Roja Sabadell a informar-se del nou Punt Formatiu, que començarà el proper mes d’abril en l’especialitat d’Atenció al client, reposició i magatzem.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies