93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

10è Informe de situació de Crisi de Persones Refugiades a Europa

Imatge de complement

Les Societats Nacionals de la Creu Roja segueixen donant assistència  humanitària a les persones arribades a Samos i Chios.

 

 

Les Condicions climatològiques han empitjorat considerablement amb l’arribada de l’hivern, però tot i això el nombre de persones que arriben a Europa en el que portem de 2016, ha seguit de creixent. Des de principis d’any 82.636 persones han aconseguit arribar a Europa, i 403 han mort o desaparegut al mar.

La Creu Roja Espanyola ha Seguit treballant a les Illes de Samos i Chios (Grècia), gràcies a dues unitats de salut. A data d’avui la Creu Roja ha dona assistència sanitària a 14.009 persones a Samos i Chios.  Malgrat tot, donat que durant els últims mesos s’han enfortit les capacitats d’actuació de la Creu Roja Helènica, s’han traspassat a la Societat Nacional totes les competències en matèria de salut i suport psicosocial.


D’altra banda a Espanya hem atès a 11.466 persones sol·licitants de protecció internacional i refugiada .


A l’informe de situació Número 10, trobareu més informació de l’acció de Creu Roja Espanyola, així com la cartera de projectes de cooperació internacional. Com sempre, amb els Fons recaptats a la Crida, donarem suport a les accions de CRE tant en l’àmbit nacional com en l’internacional
.

Per més informació us deixem l’enllaç per accedir a l’informe complet.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies