93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Suma’t al voluntariat amb la gent gran

Imatge de complement

La Creu Roja i la Diputació de Barcelona llancen una campanya per promoure el voluntariat amb la gent gran

Creu Roja i la Diputació impulsem una crida conjuntes amb la finalitat de poder incrementar el número de persones voluntàries que vulguin col·laborar en projectes de gent gran a canals online i xarxes socials, per tal de promoure’n l’envelliment actiu, acompanyar i donar-los suport en situacions de vulnerabilitat.

La campanya “Suma’t al voluntariat amb la gent gran”, té com objectiu sensibilitzar sobre els drets i les necessitats de la gent gran, potenciar l’envelliment actiu, la detecció de situacions de risc i vulnerabilitat o la lluita contra als maltractaments que pateixen algunes d’elles, i conscienciar i promoure que la ciutadania faci voluntariat amb aquest col·lectiu.

La campanya es difondrà mitjançant un espai web específic, les xarxes socials (amb l’etiqueta #MaiCaminereuSols) i els canals digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la Diputació de Barcelona (DIBA) i la Creu Roja. Per aquests canals, també s’emetrà el vídeo de la campanya, que posa en valor les diferents necessitats de la gent gran.

Aquesta campanya també servirà per explicar les accions que la Creu Roja i la Diputació de Barcelona impulsaran conjuntament en favor de la gent gran, amb el suport del voluntariat al món local, propiciant espais on pal·liar la soledat de la gent gran, organitzant activitats que motivin l’envelliment actiu, afavorint la participació de les persones grans en espais comunitaris, donant suport a les seves llars i detectant situacions de vulnerabilitat.

Us animem a participar en aquesta iniciativa,  amb la que volem promoure la millora de la qualitat de vida de les persones grans, si us animeu no dubteu a contactar amb nosaltres. Per qualsevol aclariment podeu contactar amb Lydia Garcia de Creu Roja Sabadell al telèfon 93 726 55 55.

Vídeo informatiu de la campanya

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies