93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Inici del projecte Recolzament Ocupació +45 Entredats

Imatge de complement

A Creu Roja a Sabadell donem la sortida de nou al projecte d’ocupació per a majors de 45 anys, adreçat a persones aturades i que estan en el procés de recerca activa de feina. 

Aquest projecte s’emmarca dins dels programes d’itineraris integrals d’inserció que porta a terme la Creu Roja, el projecte Recolzament Ocupació +45 Entredats, s’inclou dins del  Programa Operatiu  d’Intervenció Social i Economia Social, cofinançat pel Fons Social Europeu.

L’objectiu principal és la millora de l’ocupabilitat i l’apropament al mercat de treball de persones majors de 45 anys que es trobin en situació d’atur. Es treballa amb la metodologia d’itineraris personalitzats d’inserció, amb les fases d’orientació, formació i intermediació laboral.

L’actuació amb el col·lectiu de majors de 45 anys permet incidir en les tenen barreres especials que limiten el seu accés al mercat de treball. En la majoria dels casos necessiten les persones necessiten una reorientació professional cap a altres sectors professionals; una actualització dels seus coneixements de recerca de feina com introducció de les NNTT; accions d’empoderament per prevenir situacions de desactivació del mercat de treball; accions d’apropament al mercat de treball a través del contacte directe amb empreses de sectors específics.

Des de la Creu Roja considerem que es tracta d’un col•lectiu prioritari que cal reforçar per frenar processos d’exclusió social, doncs es tracta de les persones que constitueixen el pilar fonamental del sosteniment familiar.

L’objectiu és contribuir a la igualtat d’oportunitats de les persones aturades majors de 45 anys, afavorint el seu accés al mercat de treball i la millora de la seva ocupabilitat, a través de la realització d’itineraris intensificats d’accés a la feina i tenint contacte amb el teixit empresarial.En altres edicions del projecte els resultats han estat favorables, ja que s’ha assolit una ratis d’inserció de més del 50%, amb el que animem les persones que tinguin més de 45 anys i estiguin en procés de recerca de feina a que vinguin a informar-se, la majoria de vegades és aquest petit impuls el que necessitem per tornar a entrar de ple al mercat de treball. 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies