93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

9è Informe de siutacio de Crisi de Persones Refugiades a Europa

Imatge de complement

Les Societats Nacionals de la Creu Roja segueixen donant assistència  humanitària a les persones en trànsit.

 

En el que va d’any, i segons les últimes dades, gairebé 31. 381 persones han arribat a les costes d’Europa a través del Mediterrani i 87 han mort en el seu intent d’arribar a les costes europees.

Creu Roja Espanyola, continua treballant a Grècia, a través de dues unitats de salut desplegades. Des 2015 i fins a data d’avui, la Creu Roja ha donat assistència sanitària a 12.961 persones a les illes de Samos i Chios. A més, continua realitzant activitats de suport psicosocial, treballant principalment amb nens i nenes, alhora que es fa una important tasca difonent informació clau entre la població que arriba a la zona. D’altra banda, al Líban s’han atès més de 185.000 persones en els últims anys.

A Espanya hem atès a 9.688 persones sol·licitants de protecció internacional i refugiats, i de moment, s’han mobilitzat 406 voluntaris i 253 treballadors. A més, s’han atès 635 casos del programa de restabliment de llaços familiars, dels quals 23 han estat resolts favorablement. 

Per més informació us deixem l’enllaç per accedir a l’informe complet.

 

9è Informe de siutacio de Crisi de Persones Refugiades a Europa

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies