93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Exposició solidària “Miró i la Creu Roja”

Imatge de complement

L’exposició s’ubica Mayoral Galeria d’Art on la mostra es podrà veure fins el 30 de gener.

Mayoral organitza l’exposició benèfica “Miró i la Creu Roja”, en la qual s’exposen obres gràfiques de Joan Miró donades per Joan Punyet Miró, nét de l’artista, amb l’objectiu de recaptar fons per a la Creu Roja a Catalunya, que seran per a projectes d’acollida, atenció i integració de les persones refugiades.

 

L’exposició es presenta a Barcelona a Mayoral Galeria d’Art (Consell de Cent, 286) i també a l’Hotel Majestic (Passeig de Gràcia, 68) del 22 de desembre de 2015 fins el 30 de gener de 2016 i consta d’una selecció de 28 obres gràfiques pòstumes i segellades i certificades per Emili Fernández Miró. Tota aquesta obra gràfica se subhastarà el proper 19 de maig a Christie’s, Londres, amb la finalitat de recaptar fons per a causes solidàries. El valor estimat de recaptació de les obres serà al voltant de 50.000 €.

 

A l’acte de presentació, presidit per l’obra original “Gràcies/Gracias” que Miró va crear l’any 1974 i que va donar en senyal d’agraïment a la Creu Roja de Catalunya, han participat Malco Par, director general de Majestic Hotel Group; Jordi Mayoral, director de la Galeria Mayoral; Carmen Schjaer, director de Casa Christie’s d’Espanya i Antoni Aguilera, president de la Creu Roja a Catalunya.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies