93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Balanç del Punt de Trobada 2015

Imatge de complement

Dades del servei de mediació familiar de Creu Roja Sabadell

El Punt de Trobada és un servei de mediació entre pares i fills en casos de separació o pèrdua de tutela, en el que hem detectat no un increment en el nombre dels conflictes familiars però si en el seu empitjorament arran de la crisi econòmica i de les situacions de cronificació de pobresa.

Al llarg de l’any 2015 es van atendre 114 infants de 78 famílies, el total d’estades van ser 784 i intercanvis 993. Hem de dir que hi ha hagut 39 nous casos, nombre igual al de casos tancats.

Tot i que el nombre d’atesos es manté estable si ho comparem amb les dades de l’any 2014, la situació que es detecta manifesta situacions cada cop més  complexes, la manca de recursos deriven en conflictes més llargs que acaben incidint en el sí de la relació entre els membres de la família.

Aquesta situació d’intensificació de les situacions de conflicte mostren un canvi en la tipologia de l’atenció, mentre que en anys anteriors a la crisi econòmica el servei era utilitzat majoritàriament per un espai de recollida dels infants on no es veia l’ex-parella, en l’actualitat el servei manifesta un alt increment en situacions d’estada, en les que les visites que fan els pares als infants han d’estar sotmeses a la vigilància d’un psicòleg.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies