93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Joventut Sabadell contribuint a la nit màgica

Imatge de complement

Creu Roja Joventut ha repartit 5.124 joguines a 1.602 infants durant la campanya.

 

 

Creu Roja Joventut Sabadell ha repartit, abans d’aquesta nit màgica, més de 5.000 joguines per a 1.602 infants en situació de vulnerabilitat. Les joguines procedeixen de donacions realitzades des del 4 de desembre per part de la ciutadania, el teixit empresarial i el conjunt de la societat civil que, un any més, han tornat a demostrar la seva solidaritat amb la institució humanitària.

Abans d’aquesta nit màgica, els  voluntaris i voluntàries han estat classificant i preparant les joguines donades per la ciutadania i la societat civil, tenint en compte les més adients per a cada franja d’edat. Per recollir els regals per als seus fills i filles, les  famílies s’han adreçat a l’assemblea local de Creu Roja Sabadell al llarg dels dies 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre per recollir els lots de joguines.  

La 23ena edició de la campanya, amb el lema “Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat” a Sabadell ha comptat amb el suport d’un equip de voluntariat format per 46 persones. 

La xifra de joguines recollides enguany és lleugerament inferior a la que va arribar la campanya ara fa un any. Després d’uns anys de tendència continuada l’alça, la campanya de joguines ha tocat sostre, de la mateixa manera que el conjunt de projectes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja a Catalunya, tal com mostrava ja la darrera memòria publicada per l’entitat (2014). Això no obstant, el nombre de beneficiaris de la campanya d’enguany continua estan molt per sobre dels nivells anteriors a la crisi econòmica, amb el que un cop més ratifiquem un fre a la situació però una cronificació de les situacions de pobresa i vulnerabilitat.

Col·laboració empresarial

En aquesta edició, s’ha tornat a comptar amb un ampli suport d’empreses, comerços, entitats o mitjans de comunicació de la ciutat i rodalies, sota diferents fórmules de col·laboració, des de l’entrega de joguines fins a la donació econòmica, passant per la recollida de joguines entre els seus clients, socis o membres o la difusió gratuïta de la campanya.

Aquesta campanya anual també s’emmarca en el Projecte de la Joguina Educativa de Creu Roja Joventut, que promou durant tot l’any el valor pedagògic del joc arreu del territori. Per això, a l’hora de recollir joguines, CRJ ha marcat els criteris següents: que siguin noves, no sexistes, no bèl·liques, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies