93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Crida a la donació de roba d’abric per a cobrir les necessitats de l’hivern

Imatge de complement

Es destinarà als usuaris de les dutxes socials i a persones en situació de pobresa

 

L’Assemblea local de la Creu Roja a Sabadell hem fet una crida demanant a la ciutadania donació de roba d’abric, per a fer front a l’arribada del fred i dels mesos d’hivern. Demanem sobretot roba d’home, però també es pot fer donació de peces de dona. El material recollit es destinarà a reforçar l’estoc del rober i a donar resposta en la cobertura de vestuari a la trentena d’usuaris del servei de dutxes socials.

La major part dels usuaris de les dutxes socials són homes i és precisament per aquest motiu que la petició que realitzem es centra en peces masculines. Les persones que es beneficien del servei que s’ofereix cada dijous, a més de fomentar la higiene personal reben roba neta.

Una part de la roba recollida en la donació també es destinarà a incrementar l’estoc del rober. Es tracta d’un magatzem de roba de segona mà que es destina a cobrir les necessitats bàsiques de les persones en situació de pobresa o amb pocs recursos econòmics.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies