93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Eleccions 20-D: Servei d’acompanyament a persones amb problemes de mobilitat

Imatge de complement

 

La Creu Roja ofereix informació al telèfon 902 22 22 92, fins el 15 de desembre,  del seu servei d’acompanyament als col·legis electorals

 

 

En motiu de les eleccions generals, del proper 20 de desembre, la Creu Roja ofereix informació del seu servei d’acompanyament als col·legis electorals per a persones amb problemes de mobilitat.

 

Les persones interessades es poden informar d’aquest servei, trucant al telèfon 902 22 22 92 del Centre de Coordinació de la Creu Roja a Catalunya, fins el proper 15 de desembre. La Creu Roja tanca el termini per presentar sol·licituds 5 dies abans dels comicis, per tal d’organitzar tota la logística que el servei requereix en funció de les persones que l’hagin demanat.

 

Mitjançant aquest servei, la Creu Roja vol contribuir a garantir el dret de vot de forma secreta de les persones amb problemes de mobilitat. Els acompanyaments es faran arreu del territori català per dues vies, en funció de les necessitats de cada persona. D’una banda, el personal de la Creu Roja facilitarà el trasllat de persones amb mobilitat reduïda fins als col·legis electorals amb vehicles de transport col·lectiu, adaptats, sanitaris i de proximitat, mentre que, en d’altres casos, l’acompanyament es farà a peu.

 

En aquesta ocasió, fins a 58 assemblees locals i comarcals de la Creu Roja oferiran informació d’aquest servei a les 4 demarcacions catalanes.  Aquest servei és possible gràcies a un equip humà format per voluntariat i personal tècnic i disposarà, a més de vehicles de transport col·lectiu adaptat, d’ambulàncies i altres vehicles de suport.

 

En els darrers comicis, les eleccions catalanes del 27 de setembre, la Creu Roja Sabadell va ajudar a exercir el dret de vot a 18 persones gràcies al suport d’un equip de 12 voluntaris.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies