93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Objectiu de la Zona CR a Sabadell, assolir els 8000 socis.

Imatge de complement

La Zona CR és una iniciativa per animar la participació de la xarxa territorial en la captació de fons.

 

A Creu Roja Sabadell hem començat la campanya de captació de socis des de la Zona CR amb un objectiu molt clar, la d’arribar als 8000 socis, estem molt a prop, però ens agradaria arribar i si podem anar més enllà. Amb aquest increment el que volem és poder incrementar la nostra  capacitat d´acció ens els diferents projectes com són l’alimentació infantil, les dutxes socials, la operació fred, entre altres, i si podem obrir una nova línia d’intervenció amb joves. Totes les persones poden ser sòcies de Creu Roja, a partir de l’aportació de 3€.

 

La resposta de la ciutadania davant les necessitats socials sempre ha estat molt positiva, incidint de manera directa en la millora de la qualitat de visa de les persones que pateixen una situació de vulnerabilitat en els moments en els que estem. Podem dir que gràcies als recursos amb els que hem comptat hem pogut afrontar la crisi d’una manera determinant, però no hem d’oblidar que tot i parar l’impacte, estem davant una situació de cronificació de la pobresa en moltes de les persones que tenim al nostre voltant.

 

Molts i moltes dels nostres socis i sòcies saben el que és sentir la satisfacció de poder ajudar en la millora de la vida de moltes persones, per què no convidar-los i convidar-les a que es sumin a Creu Roja, a ser un soci/a més del nostre moviment humanitària, així podrem estar cada cop més a prop de les persones, segur que alguna persona del teu entorn comparteix amb tu el teu sentit de la solidaritat.

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies