93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Joventut preveu repartir joguines a 1.740 infants a Sabadell

Imatge de complement

23ena Campanya de Joguines de Creu Roja Joventu.  “Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat”

 


Es podran donar joguines entre el 4 de desembre i el 2 de gener en els punts de recollida que es poden consultar al web  www.lajoguinaeducativa.com.  

La campanya de joguines s’emmarca en el projecte de la Joguina Educativa de Creu Roja Joventut i també pretén sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc. Es demana que les joguines donades siguin noves, no sexistes, no bèl·liques i, preferentment, promoguin el joc cooperatiu. A Sabadell la campanya de joguines es desenvoluparà gràcies a un equip de voluntariat de prop de 40 persones.

Creu Roja Joventut ha presentat aquest divendres, 4 de desembre, la 23ena campanya de joguines, sota el lema “Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat”. La presentació s’ha celebrat a l’Aula Capella del Campus de la Plaça Universitat de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585). La campanya arrenca enguany a Catalunya amb la previsió de repartir joguines entre més de 25.000 infants en situació de vulnerabilitat d’arreu de Catalunya.

Enguany, es preveu que els infants beneficiaris de la campanya no augmentin de manera considerable i estiguin amb dades similars a l’any passat, quan es van repartir joguines a 1.700 nens i nenes. La darrera memòria publicada per la Creu Roja, corresponent a l’any 2014, ja indicava que les persones ateses en projectes de lluita contra la pobresa havien tocat sostre després de diversos anys d’increment, una tendència que també es dóna en el cas de la campanya de joguines.

Per complir amb les previsions, Creu Roja Joventut Sabadell necessita recollir 5.300 joguines entre la ciutadania, les empreses col·laboradores i la societat civil des d’avui mateix i fins el 2 de gener. Per a la recollida, s’habilitaran diferents punts arreu de la ciutat com el Mercat Central, el Mercat de la Creu Alta, la mateixa Assemblea Local de Creu Roja Sabadell i altres punts que es  poden consultar al web  www.lajoguinaeducativa.com. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte 2100-0808-14-0200669005.

Més enllà del repartiment de joguines, la campanya també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i  el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte de la Joguina Educativa, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Per això, Creu Roja Joventut sol·licita que les joguines siguin noves – ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

A més de sol·licitar la col·laboració de la ciutadania, Creu Roja Joventut també crida novament a les empreses, comerços i entitats a col·laborar amb aquesta campanya. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules, que van des de la donació de joguines en espècie, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida, entre d’altres. De fet, enguany, la campanya ja arrenca amb la col·laboració de més de 30 empreses, comerços i entitats de la ciutat, xifra que es vol seguir ampliant fins a principis de gener.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies