93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

8 è Informe de Situació de la Crisi de Refugiats a Europa

Imatge de complement

Més de 800.000 persones han arribat a les costes d’Europa a través del Mediterrani i 3.500 han desaparegut en el seu intent de buscar un futur millor.

 

Les Societats Nacionals de la Creu Roja d’Europa continuen actives brindant assistència humanitària a les persones refugiades i en trànsit a través de la distribució d’aigua, aliments i articles d’higiene; primers auxilis i assistència sanitària bàsica; alberg; restabliment de contactes familiars …

28 Societats Nacionals d’Europa estan donant suport als refugiats. Només amb les xifres consolidades de 9 països, la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja ha atès més de 550.000 persones.

Creu Roja Espanyola, continua treballant en les Illes de Samos i Chios (Grècia), a través dels seus dos unitats de salut desplegades amb un total de 10 delegats i delegades de Creu Roja Espanyola. A data d’avui, la Creu Roja ha atès a 7.538 persones en Samos i Chíos. A més, continua realitzant activitats de suport psicosocial amb què es treballa fonamentalment amb nens i nenes i es difon informació clau entre la població que arriba a la zona.

Adjuntem un enllaç per tal d’oferir més informació referent a la situació de les accions que es realitzen des de les Societats Nacionsla, des de Creu Roja Espanyola i el treball de la coordinació amb les Administracions Públiques.

 

8 è Informe de Situació de la Crisi de Refugiats a Europa

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies