93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Inici del Taller Sara, eina d’empoderament i d’accés al mercat de treball.

Imatge de complement

El Taller Sara és el pas inicial que permet les dones nouvingudes desenvolupar un itinerari ocupacional.

De dilluns a divendres de 09:30 a 13:00 durant els mesos de novembre i desembre, un grup de 18 dones treballen per l’assoliment dels objectius personals i per la millora de la seva qualitat de vida, mitjançant la integració personal i social.

El programa consisteix en ajudar les dones en risc d’exclusió a trobar una feina des del recolzament psicològic i la participació. El desenvolupament de les activitats permeten el foment de l’autoestima i autoconfiança, millorar les habilitats socials, impulsar la seva implicació i promoure la seva diversificació professional. La realització del taller de 80 hores de durada, pot ser un previ pas a l’inici d’un itinerari en els projectes d’ocupació de Creu Roja Sabadell, ja que un cop treballat el procés psicològic es pot donar inici a la capacitació professional en base a tallers grupals i tutories individuals i personalitzades.

L’enllaç amb la resta de recursos d’ocupació de la nostra entitat permeten el pas per una formació professionalitzadora, que pot ser en diferents àmbits com l’hostaleria i el comerç. Itineraris que  inclouen la realització de pràctiques no laborals, una porta real d’entrada al mercat de treball.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies