93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Primers Auxilis Psicològics.

Imatge de complement

Creu Roja Sabadell impartirà un monogràfic sobre suport psicològic dirigit al voluntariat.

Les situacions d’emergència i desastres poden provocar en les persones que s’han vist afectades conseqüències psicològiques i reaccions que afectin a la feina, família i amics. En ocasions , per pal·liar aquesta situació i que es produeixi una descàrrega emocional pot ser necessària la intervenció d’un professional.

 

Els primers auxilis psicològic son un conjunt d’accions bàsiques que qualsevol voluntari pot realitzar per tal de millorar el estat emocional en les persones afectades per una situació de dificultat personal o social. Tot i estar molt lligar a l’àmbit de prevenció i socors, aquestes habilitats son vàlides també a persones amb vulnerabilitat social.

 

El proper dissabte dia 21 de novembre tindrà lloc el taller en horari de 10 a 12 hores, i està dirigit a voluntariat de qualsevol àmbit i  sense formació específica en suport psicològic,  que estiguin interessades en incorporar estratègies de millora en l’atenció als usuaris.

 

El taller tindrà una vessant teòric-pràctica adaptat a les necessitats i especificitats del alumnat, que permetran aprendre els principis generals per actuar davant de situacions traumàtiques immediates, adquirir les aptituds i actituds necessàries per a una comunicació interpersonal constructiva i per detectar signes d’alerta d’esgotament del propi voluntariat. S’afavoreix l’aprenentatge pràctic, a partir de compartir experiències, coneixements i emocions

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies