93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Acte de reconeixement de socis, voluntaris i empreses col·laboradores.

Imatge de complement

Creu Roja Sabadell ha reconegut en l’esdeveniment la vinculació de les persones que permeten que Creu Roja pugui continuar amb la seva activitat.

 

La celebració que va tenir lloc a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell, on es reconèixer els socis que porten 25, 50 i 75 col·laborant, els distingits Josep Moncunill Ramos, Grup BN Facility Services, Enric Gómez Batista, José Sort Granja i Josep Maria Pladevall Fontanet.

Com a voluntaris es va reconèixer pels seus 10 anys de vincle a Anabel Sabariego Lopez, Ana Carretero Lopez i Sheila Seguí Catalan. Amb 25 anys Matsebah Jordan Lopez, Margarita Galan Nuñez, Montse Medina Gala i Josep Barrachina Morales. La jornada va continuar fent un reconeixement especials amb l’entrega de la medalla d’argent al Cristóbal Sances Tobarra pels seus més de 50 anys de voluntariat.

Les empreses que han estat reconegudes per la seva col·laboració Sensacions Càtering per la seva implicació en la formació i desenvolupament professional de les participants del Projecte Activa’t, alhora de oferir diferents oportunitats d’inserció laboral, la Corporació Sanitària Taulí per la seva contribució en la donació de material informàtic per a les persones usuàries dels diferents projectes desenvolupats, i l’Agrupació de Defensa Forestal de Sabadell per la seva participació en els actes de celebració de fundació de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja. Paral·lelament s’ha fet un agraïment per la seva vinculació a: Kostal, Educa Borràs, Hotel Urpí, Toys R Us, Zambon, Art Bo, Aigües de Sabadell, Centre d’Esports Sabadell, Pa Natural, Xarcuteria SanMartí, La pera i City Self Storage.

També es va dur a terme el reconeixement especial al Sr. Josep Antoni Piqueras Mandiola com a sotsinspector del cos dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sabadell, per la seva llarga i profitosa trajectòria, vinculada a l’Assemblea Local.

La trobada va comptar amb la presència del 1r tinent d’alcalde Joan Berlanga, el president de Creu Roja Barcelona Josep Quitet, la secretària provincial Carmen Rico i el president de l’assemblea local Josep Masip.

Gràcies! Sort que hi sou!

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies