93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Celebració d’una Castanyada intergeneracional.

Imatge de complement

Usuaris i usuàries dels projectes de Vbellesa Activa i infants del Centre de Mediació Social celebren el dia de la Castanyada junts.

La Creu Roja a Sabadell ha celebrat aquest any una castanyada intergeneracional, molt participativa. L’activitat, el dia 30 d’octubre van participar els i les usuàries del programa BVellesa Activa que habitualment que participen en activitats d’envelliment actiu de la Creu Roja, juntament amb els infants del Projecte Èxit escolar i Centre de Mediació Social.

El desenvolupament d’activitats lúdiques dinamitzades per un equip de voluntàries, disfresses i un berenar amb castanyes i  panellets han permès aprofitar la celebració de la Castanyada per promoure les activitats intergeneracionals i per transmetre valors de solidaritat, tolerància i ajuda mútua.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies