93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Ple funcionament del Punt Formatiu Incorpora

Imatge de complement

El Punt formatiu és un recurs per millorar l’ocupabilitat de les persones que es troben en procés de recerca de feina, actualment hi ha 20 participants en l’especialitat de Atenció al Client, Reposició i Magatzem.

Dins els programes d’Ocupació de Creu Roja Sabadell comptem amb el Punt Formatiu Incorpora el qual és un recurs amb el que es compta per poder millorar els itineraris d’inserció de les persones que es troben en un procés de recerca de feina.

La prioritat de l’acció formativa es basa en el desenvolupament de competències transversals (autoconeixement, assertivitat i empatia, gestió del temps…) amb la finalitat de treballar i incrementar l’apoderament de la persona.

L’objectiu dels Punts de Formació Incorpora és oferir una capacitació professional a persones amb especials dificultats personals i/o sociolaborals, fomentant la incorporació d’aquestes persones al mercat laboral.

El projecte inclou la participació de 20 persones que vulguin desenvolupar-se professionalment en l’àmbit de les vendes, l’itinerari consta de més de 80 hores en formació capacitadora, 100 hores de desenvolupament de  competències transversals i 50 hores de practiques en empresa, fet que facilita la seva posterior incorporació al mercat de treball en el que han desenvolupat els seus coneixements i habilitats.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies