93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Balanç de l’Aliança Humanitària per a l’alimentació infantil

Imatge de complement

Més de 200 infants en risc han rebut ajudes bàsiques de la Creu Roja per a la seva alimentació.

Des de que va començar la crisi econòmica, es va produir un augment de la vulnerabilitat i, en especial, entre la població infantil. Tot i que ara l’impacte de la crisi s’ha reduït queda molt lluny d’alliberar moltes de les persones de la seva situació de vulnerabilitat, ja que estem davant de no un increment però sí de la cronicitat de la pobresa. Això ha fet que l’alimentació dels infants hagi esdevingut un problema real que demana una reacció social ferma que permeti alleugerir la situació d’una part molt important de la societat.

La Creu Roja a Catalunya amb motiu d’aquests fets va presentar l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, una gran crida per aconseguir el suport de la ciutadania, el món empresarial, l’administració i altres agents socials i econòmics en favor d’aquesta causa. Amb més d’un any de recorregut podem dir que l’Aliança ha permès la millora de les condicions de vida bàsiques de molts dels infants que viuen al territori. Gaudir d’una alimentació sana i equilibrada és fonamental per a la salut, el rendiment escolar i el desenvolupament de l’infant. 

Alhora de fer una balanç de la situació Dins del projecte de l’Aliança Humanitària a Sabadell podem dir que hem pogut atendre les necessitats bàsiques de  infants, gràcies a la distribució de 89 targetes d’alimentació per a nens i nenes escolaritzats a primària, on 63 corresponen a Badia i 26 nens a Sabadell, 104 targetes d’alimentació per a alumnes de secundaria, on 73 corresponen a Badia, i 31 menors a Sabadell, 6 infants que reben beques menjador, 5 de la ciutat i 1 de Sant Quirze.

També hem de fer esment de l’impuls que va realitzar l’assemblea local durant el període de vacances escolars d’estiu on es van distribuir 494 targetes prepagament de suport alimentari per a les famílies més vulnerables de la ciutat i àrea d’influència.

L’Aliança, no únicament es té com a objectiu el seu desenvolupament nutricional, sinó que també intervé per afavorir el seu desenvolupament psíquic i social a través del tractament integral de la situació que pateixen actualment.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies