93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tots els fons recaptats el Dia de la Bandereta destinats a la crisi de població refugiada.

Imatge de complement

El passat dia 8 d’octubre es va realitzar la jornada especial de captació de fons Dia de la Bandereta.

Gràcies a la col·laboració i a les aportacions ciutadanes, la jornada ens va permetre recaptar més de 600€ que aniran íntegrament destinats a la causa de la crisi de les persones refugiades a Europa.

La jornada va tenir un caire informatiu, ja que moltes persones es van interessar per conèixer més dades referents a la campanya, Sabadell és ciutat d’acollida, amb el que la ciutadania mostrava interès i suport vers les persones que arribaran al territori, població que marxa dels seus països fugint dels conflictes bèl·lics en els que es veuen immersos.

Durant tot el dia es va comptar amb la participació de 8 voluntaris que a part d’estar presents durant tota la jornada, van oferir explicacions a les persones interessades de com poden participar de manera activa mitjançant el voluntariat o bé mitjançant la seva contribució via possibilitat de ser soci de Creu Roja.

A part de la presència a la plaça Dr. Robert es podia fer una contribució econòmica a les oficines d’Aigües de Sabadell i al CE Sabadell, que durant tota la setmana van fer difusió entre treballadors, usuaris i seguidors en l’últim cas de la campanya.

Agraïm la implicació de totes les persones que van fer possible aquesta jornada i a la ciutadania de Sabadell per la seva col·laboració.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies