93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

El CE Sabadell inicia la campanya Guardioles Solidàries

Imatge de complement

El Centre d’Esports Sabadell inicia inicia una campanya conjunta amb Creu Roja per ajudar en la crisi de persones refugiades.

 

El CE Sabadell FC juntament amb l’ajuda del soci Alejandro Triviño, organitza un esdeveniment solidari per ajudar als milers de ciutadans refugiats que han hagut d’abandonar les seves llars deguts als conflictes bèlics en els que es veuen immersos.

El CE Sabadell FC ha decidit donar la recaptació d’aquest esdeveniment solidari a Creu Roja.

Les persones que vulguin participar podran fer els seus donatius al llarg de tota la setmana del 6 al 10 d’octubre a les oficines del club, i durant el partit del pròxim dia 11 d’octubre entre el CE Sabadell FC i l’Hèrcules, CF.

 
El Club Esportiu comptarà amb la presència de voluntaris que portaran urnes per realitzar el donatiu. Aquests voluntaris estaran en les portes d’accés al camp i durant el partit en les graderies de la Nova Creu Alta.

 

Per més informació: http://goo.gl/xXrh5R

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies