93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Aigües Sabadell i la Creu Roja sumen plegats a favor dels refugiats

Imatge de complement

La companyia d’aigües col·labora amb el ‘Día de la Bandereta’ de la Creu Roja, recaptant diners a favor dels refugiats que fugen de conflictes bèl·lics

El ‘Día de la Banderita’ de la Creu Roja, que compta amb més de 100 anys de tradició al nostre país, se centra aquest any en recaptar fons econòmics amb la finalitat d’assistir els afectats per la crisi dels refugiats.

Aigües Sabadell col·laborarà durant tota la setmana amb aquesta iniciativa, recaptant diners i donant difusió a la campanya de la Creu Roja. És per això que des de dilluns 5 fins dijous 8 d’octubre l’oficina d’atenció al client d’Aigües Sabadell, al número 29 del carrer Sant Llorenç, serà un dels centres de la campanya, on tothom qui ho vulgui podrà realitzar les seves donacions a les guardioles instal·lades específicament per a aquest objectiu. L’horari per fer les aportacions és de 8 a 14:30 hores. A més, els treballadors i treballadores de la companyia d’aigües local també participaran en la campanya, recaptant internament fons destinats a cobrir les necessitats humanitàries dels refugiats que fugen de conflictes arreu del món.

El ‘Día de la Banderita’ de la Creu Roja serveix per conscienciar, any rere any, de la importància de la solidaritat amb qui més ho necessita, amb aquest motiu a Sabadell en farem difusió ubicats a la Plaça Dr. Robert, oferint informació i donant suport a aquesta campanya solidària.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies