93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, 1 d’octubre

Imatge de complement

La Creu Roja aplega més de 600 persones grans a Montserrat per promoure’n l’autonomia i l’envelliment actiu

 

La Creu Roja celebra avui dimecres, 30 d’octubre, la segona Trobada de persones grans a la muntanya de Montserrat, on hi participen més de 600 persones, la majoria usuàries i voluntàries de l’entitat. Aquesta trobada se celebra un dia abans del Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre) per tal d’oferir un espai d’intercanvi d’experiències i presentar una mostra de serveis i projectes de la Creu Roja per a aquest col·lectiu.

En aquesta mostra,  els assistents podran trobar informació de serveis i de projectes de la Creu Roja, com ara el programa VBellesa Activa (de promoció de l’envelliment actiu) o els programes tecnològics com la Teleassistència Domiciliària, Teleassistència Mòbil o el Localitzador Personal per a persones amb Alzheimer i altres deterioraments cognitius. D’altra banda, dins del marc del programa “Salut constant”, els assistents podran rebre consells de salut i, qui vulgui, es podrà fer una presa de la tensió arterial.

A més, els assistents de la trobada podran participar en activitats relacionades amb la muntanya i l’Abadia de Montserrat (visita al museu, audiovisual, Santa Cecília, virolai…). A més, es comptarà amb una exhibició de l’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Recerca i Rastreig amb Gossos.

Aquesta trobada té per objectiu reconèixer la contribució de les persones grans a la societat, tant l’aportació feta en el seu passat com en el moment actual. A més, es vol facilitar un espai perquè les persones grans que formen part de la institució humanitària arreu de la demarcació de Barcelona puguin compartir experiències.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies