93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Ajuntament, Generalitat i Creu Roja renoven la col·laboració per fer possible el Punt de Trobada

Imatge de complement

El servei és un espai neutral i de mediació per garantir la relació entre els infants i els progenitors en situació de separació o divorci, tot vetllant per la protecció dels drets del menor

Creu Roja Sabadell ha vist renovada la seva col·laboració amb la Junta de Govern Local i la Generalitat de Catalunya per a la continuïtat del Punt de Trobada durant l’any 2016. Amb el que es garanteixen els recursos per fer possible un servei municipal que facilita un espai neutral i de mediació per garantir la relació entre els infants i els seus progenitors quan, en una situació de separació o divorci, el règim de visites s’interromp o és de compliment difícil o conflictiu. La finalitat principal del servei és la protecció dels drets del menor i el seu benestar emocional.

Amb la pròrroga del contracte Creu Roja continuarà prestant el servei del Punt de Trobada. La pròrroga és fins al 30 de setembre de 2016 i s’hi destinaran 85.870 euros, dels quals la Generalitat n’aporta 66.672. Per això la Junta de Govern també ha aprovat avui la continuïtat per tot l’any vinent del conveni entre l’Ajuntament i la Generalitat, que permet acollir famílies d’altres poblacions del partit judicial de Sabadell.

El Punt de Trobada facilita la relació del menor amb el progenitor o progenitors que no en tenen la custòdia, sent també ampliable l’acció a altres familiars, per exemple quan als avis i/o àvies se’ls atorga un dret de visites i aquestes no es poden realitzar de forma normalitzada. Així mateix, i entre altres funcions, el Punt ofereix un espai neutral i segur per a totes les persones implicades en la relació i comunicació amb els fills i filles durant el compliment del règim de visites.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies