93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja acompanyarà persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals.

Imatge de complement

La Creu Roja Sabadell ofereix aquest servei d’acompanyament gràcies a la col·laboració d’un equip de 13 voluntaris.

 

La Creu Roja desenvoluparà el servei especial d’acompanyament als col·legis electorals per a les persones amb mobilitat reduïda, coincidint amb la celebració de les eleccions catalanes de diumenge 27 de setembre, a la nostra ciutat comptarem amb la col·laboració d’un equip de 13 voluntaris que formen part dels equips d’intervenció social i de socors i emergències.

La Creu Roja preveu oferir aquest servei a prop de 200 persones amb mobilitat reduïda, per garantir l’exercici del seu dret de vot de forma secreta. Els acompanyaments es faran arreu del territori català per dues vies. D’una banda, el personal de la Creu Roja facilitarà el trasllat de persones amb mobilitat reduïda fins als col·legis electorals amb vehicles de transport col·lectiu, adaptats, sanitaris i de proximitat, mentre que, en d’altres casos, l’acompanyament es farà a peu. Aquest servei serà possible gràcies a un equip de voluntariat i personal tècnic integrat per prop de 90 persones, que disposarà de 19 vehicles de transport col·lectiu adaptat, 4 ambulàncies i 27 vehicles de suport 


Des de fa temps, la Creu Roja ofereix aquest servei d’acompanyament sempre que hi ha una convocatòria electoral. En la darrera convocatòria a les urnes, per les eleccions municipals del passat mes de maig, el nombre d’usuaris i usuàries del servei també va ser similar al dels comicis de diumenge.

La xarxa d’assemblees locals i comarcals de la Creu Roja ha vehiculat les sol·licituds d’aquest servei d’acompanyament, sovint provinents de residències, centres de dia o d’altres serveis per a persones grans o amb problemes de mobilitat i de també particulars de diferents municipis i comarques catalanes

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies