93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Antiga Caixa Sabadell, Creu Roja i l’Associació d’Acció Solidària Eulàlia Garriga.

Imatge de complement

Mitjançant els acords de col·laboració, els col·lectius atesos per les entitats podran tenir accés a les activitats familiars que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 organitza a l’Espai Cultura i a l’Espai Natura de Sabadell.

 

El dia 23 de setembre a les 12:00 hores hi ha previst l’acte per la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Antiga Caixa Sabadell, Creu Roja i l’Associació d’Acció Solidària “Eulàlia Garriga” – Càritas. Aquesta col·laboració respon a poder donar una resposta integral a les persones vulnerables i que viuen en situació de pobresa i necessitat perquè assoleixin el seu propi desenvolupament humà, no únicament a partir del suport en la cobertura de les seves necessitats més bàsiques com l’alimentària i la sanitària, sinó que a més pugui incloure un element com és l’oci.

 

Vivim en una societat caracteritzada per l’accés a àrees d’esbarjo generalitzades, enteses com una de les experiències més desitjades i representatives de la nostra època.  És per això que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 amb la signatura d’aquest acord  permet posar els seus mitjans per a cap persona quedi exclosa d’aquests moments d’esbarjo que afavoreixen, també, a un enfortiment de la relació familiar i personal.

La Fundació pretén donar accés a les persones i col·lectius en risc d’exclusió, o en situació de pobresa i necessitat, a les activitats familiars que programa als seus equipaments, l’Espai Cultura i l’Espai Natura.

És per aquest motiu que la Fundació ha signat sengles acords de col·laboració amb la Creu Roja i Càritas de Sabadell mitjançant els quals els usuaris d’aquestes entitats podran realitzar gratuïtament algunes de les activitats familiars que es programen a l’Espai Cultura i l’Espai Natura.

El BBVA destinarà part de l’aportació econòmica adreçada a subvencionar l’activitat que es realitza als equipaments de la Fundació a eixugar els costos d’aquesta participació gratuïta a les activitats d’ambdós espais per part dels usuaris de les entitats humanitàries.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies