93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Joventut present durant les festes majors de Sabadell i Sant Quirze.

Imatge de complement

A finals d’agost i a principis de setembre, el SOM.NIT de Creu Roja Joventut (CRJ) va intervenir a  Festa Major de Sant Quirze del Vallès i de Sabadell, on va tenir 5 punts de presència, als dos concerts Flaix, Barraques i a la Festa Major del Barri de la Creu Alta.

 

El projecte SOM.NIT de CRJ organitza estands informatius en festes majors i espais d’oci nocturn, on pretén informar, prevenir i reduir els riscos del consum de drogues en espais d’oci nocturn, especialment entre els i les joves. La filosofia del projecte és informar d’una forma objectiva, no moralista i entre iguals. Per fer-ho disposa de materials informatius, així com la realització de proves d’alcoholèmia i anàlisi de substàncies sintètiques.

Durant els actes festius de Sabadell molts joves es van acostar a l’estand per demanar informació i per poder fer diferents proves vers el consum d’alcohol, alhora es van realitzar 3 intervencions a Barraques i als concerts de Flaixbac i Els Catarres. El projecte no únicament té lloc a la nostra ciutat, sinó que és un projecte que té lloc i actua a tota Catalunya, i és durant l’estiu per celebracions i festes majors que es concentra el 71% d’intervencions que es fan durant tot l’any.

Durant el primer semestre de 2015, s’ha sensibilitzat un total de 8.753 joves sobre els riscos associats al consum de drogues i es preveu que aquesta xifra s’elevi a 14.000 a finals de l’any. Això ha estat possible gràcies a un equip de voluntariat de Creu Roja Joventut de 54 persones, que s’han ocupat de repartir i difondre 7.315 materials informatius i han  realitzat 186 proves d’alcoholèmia. 

Aquest 2015 s’ha apostat pel treball coordinat i comunitari amb els ajuntaments dels diferents municipis, amb un assessorament previ i un anàlisi de riscos ambientals per aconseguir uns objectius comuns de cara a poder oferir una festa més segura per els seus participants.     

 

Es pot trobar més informació del SOM.NIT a:

www.somnit.org

www.facebook.com/somnit

Twitter (@somnitcrj)

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies