93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Nova aplicació per ensenyar primers auxilis als més petits.

Imatge de complement

Creu Roja i DONADA Company han desenvolupat una APP per ensenyar als menors com prevenir accidents i a tenir nocions bàsiques de com realitzar primers auxilis.

 

Els accidents poden ocórrer en qualsevol lloc i moment i la solució per evitar disgustos és prevenir. El desenvolupament de l’aplicació permet de manera innovadora, ensenyar als més petits a millorar la seva seguretat. 

Els menors són els membres de la família que amb més freqüència poden patir accidents, els adults podem ensenyar a seguir algunes mesures per reduir el risc, en cas d’accident, és important que els nens i les nenes sàpiguen com actuar. Amb aquesta APP aprendran a reconèixer perills que poden trobar de forma quotidiana en diferents situacions i llocs (a la llar, el cotxe, el parc, la platja, la piscina, el camp …) i quines són les pautes de prevenció, com i quan utilitzar el número d’emergències 112 i com socórrer en diferents casos d’accident.

L’ús de l’aplicació permet que els nens i nenes actuïn lliurement en cada simulació, amb el que de primera mà poden veure les conseqüències de les seves accions. Aprendran a tenir cura per no patir caigudes, a evitar talls o cremades a la cuina, a comportar-se de forma prudent al parc i a reconèixer productes tòxics que puguin trobar per casa. També aprendran a evitar accidents de trànsit, l’ofegament en platges o piscines, cops de calor i insolacions.

Una app dissenyada amb una interfície sense text molt intuïtiva, dirigida a una audiència global i que pot utilitzar-se tant com a material educatiu per part de pares, com a suport didàctic per a professors.

Aquí trovbaràs l’enllaç per descarregar-la: https://goo.gl/y0aD2m

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies