93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Campanya “Tornada a l’Escola Solidària” de la Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour

Imatge de complement

Carrefour i la Creu Roja recullen material escolar amb l’objectiu de reduir l’impacte econòmic que suposa la tornada a l’escola per a moltes famílies en situació vulnerable.

 

La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja han desenvolupat la setena edició de la «Tornada a l’Escola Solidària», iniciativa que ha tingut lloc els passats dies 4 i 5 de setembre arreu de l’Estat, amb què les dues entitats han recollit material escolar per a famílies amb nens i nenes en edat escolar que travessen dificultats econòmiques.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme a 24 supermercats i hipermercats de Catalunya i 171 de tot l’Estat amb l’objectiu de reduir l’impacte que suposa l’adquisició de material escolar a l’inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics.  

En el cas de la nostra localitat, la campanya s’ha produit a l’establiment Carrefour ubicat a Barberà del Vallès, on s’ha instal·lat una taula atesa per 6 voluntaris de l’Assemblea de Sabadell, els quals han rebut una gran quantitat de material, llapis, bolígrafs, quaderns, retoladors, motxilles, entre altres, donat per la ciutadania.  

Enguany, el compromís de Carrefour Barberà amb aquesta iniciativa ha estat la donació directa de material escolar per valor de més de 800 euros, als quals també s’hi suma la quantitat lliurada per la ciutadania, amb la qual cosa s’espera donar cobertura als infants en situació d’emergència social de Sabadell i àrea d’influència.  

La Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour treballen conjuntament des de l’any 2001 a través de diferents iniciatives les quals tenen com a finalitat contribuir a millorar les condicions de vida de col·lectius en situació de vulnerabilitat, donant resposta per a l’atenció d’afectats per emergències i catàstrofes, i donant suport especialment a projectes en benefici de la infància amb discapacitat o en exclusió social.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies