93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tornada a l’escola

Imatge de complement

Vuit de cada deu famílies en situació vulnerable no poden facilitar als seus fills tot el que cal per anar a escola. Creu Roja a Sabadell enguany continua amb la seva implicació en les ajudes per infants en situació de risc per facilitar el seu retorn al sistema educatiu

 

Les d’ajudes són destinades a cobrir diverses necessitats vinculades al retorn a les aules, vestuari, els llibres de text, material escolar, quotes d’AMPA,  matrícules o beques de menjador.

Durant el curs 2014-2015 es van oferir ajudes a 69 nens residents a la ciutat i a Badia del Vallès referents a llibres, materials i quotes, pel que fa a les ajudes de vestuari, durant l’hivern de l’any 2014 mitjançant una distribució extraordinària es van atorgar a 300 nens i nenes menors de 16 anys en situació vulnerable targetes per la compra de vestuari i calçat d’hivern.

Des de l’Assemblea de Sabadell es distribueixen beques de menjador a primària entre aquells infants en situació vulnerable que no tinguin les necessitats cobertes amb beques públiques. D’altra banda, per als estudiants de secundària en situació vulnerable, es seguirà desenvolupant el projecte #Menjarsalinsti, que facilita un àpat al dia als joves mitjançant dues vies. En el cas dels instituts que tenen menjador disponible, la Creu Roja els distribueix els àpats en aquests espais, amb el suport de voluntariat, que, a més realitza activitats de lleure després de dinar. En el cas dels instituts que no tenen menjador, la Creu Roja reparteix targetes de prepagament a les seves famílies, amb l’import equivalent al cost dels àpats, perquè puguin preparar el menjar a casa seva.  Es preveu poder atendre les necessitats de 133 alumnes de primària i de 116 alumnes de secundària, dades que poden tenir variacions degut a que pot haver un increment per possibles derivacions des de servei municipals que detectin nous casos de vulnerabilitat entre els usuaris atesos.

També cal recordar que, durant aquest estiu Creu Roja Sabadell ha repartit targetes de prepagament per a 494 infants en risc. Així, les seves famílies han pogut comprar aliments mentre els menjadors escolars estan tancats durant les vacances.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies