93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Ple funcionament del dispositiu de garantia alimentaria infantil durant les vacances d’estiu

Imatge de complement

El dispositiu que gestionen els Serveis Socials de Sabadell, el Rebost Solidari i la Creu Roja, va adreçat a donar suport a les famílies amb necessitats d’alimentació, per donar continuïtat a la garantia alimentaria que durant el curs aporten els menjadors escolars.

 

Durant el període vacacional està previst atendre a 526 infants, els quals rebran 4 lots d’aliments, un al juny dos al juliol i un a principis de setembre, el contingut inclou productes làctics, cereals i aliments frescos  com carn, fruita i verdura, juntament amb els lots Creu Roja farà entrega de targetes prepagament, les quals es financen alhora amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Tots els agents cal que s’impliquin mitjançant projectes i dispositius com el de Garantia Alimentaria Infantil , així es podrà dignificar la vida dels nens i nenes i les seves famílies, assegurant el nostre futur com a societat.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies