93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Inici de la formació 2.0 per a dones emprenedores

Imatge de complement

Hem començat un curs per tal de millorar les estratègies de captació, fidelització i atenció al client mitjançant les xarxes socials i l’ús de les noves tecnologies.

 

La formació va dirigida a dones emprenedores que es troben en fase de creació o desenvolupament de la seva empresa, els objectius van dirigits a la millora de les tàctiques que permetin incrementar les vendes, el contingut desenvolupa l’aplicació de tècniques de màrqueting que permeti minimitzar costos,  quines són les eines per poder assolir una comunicació que tingui impacte, i quina és la millor manera de transmetre una imatge positiva i de confiança cap als clients.

Els continguts es desenvolupen per incrementar la pro activitat comercial, a partir del coneixement es poden aplicar estratègies eficients en temps de crisi, com fer un bon ús de les eines de comunicació a partir de recursos limitats, i com poder aprofitar el component social que ens ofereixen les xarxes.

Cal aprofitar les avantatges que ens ofereixen els noves tecnologies en els processos de venda, si s’integren de manera adient les xarxes socials en el desenvolupament del negoci, es pot assolir l’increment de beneficis, és el primer pas cap a l’èxit!

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies