93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Inici de l’espai infantil Divercosmo

Imatge de complement

 Continuant l’espai Divermon del Centre de Mediació Social que té lloc durant tot el curs escolar, aquest estiu els nens i nenes continuen a l’espai infantil Divercosmo.

 

El dia 22 de juny el CMS es va iniciar amb la participació de 29 infants d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, provinents de projectes propis i derivats dels serveis socials de la ciutat. Les activitats tenen lloc de dilluns a divendres en l’horari comprès de 9:00 a 13:00-13:30h fins el dia 24 de juliol.

L’espai Divermon passa a dir-se Divercosmo, el motiu és per estimular la imaginació dels infants, enllaçant les activitats amb un centre d’interès, on trobem com a fil conductor el Cosmos, i per això el nom del CMS d’estiu es transforma.

Les dinàmiques i activitats que es realitzen estan vinculades al descobriment de coneixements del sistema solar d’una manera lúdico-educativa, tallers d’aprenentatge vers aquesta temàtica, manualitats on es realitzaran elements que tinguin a veure amb l’espai, i sortides a l’Observatori de Sabadell i al Cosmocaixa, permetran tenir un contacte directe amb l’observació directa i la interacció amb elements que ens envolten i ens relacionen amb l’entorn i l’espai. Tot gràcies a l’acompanyament d’un personatge principal, en  Wik, un viatger de l’espai, que ens anima a descobrir nous horitzons i amb qui gaudirem de la nostra experiència de convivència.

Durant les 5 setmanes de durada els nens i nenes a més gaudiran d’altres activitats, com natació, gràcies al conveni establert amb el Club de Natació Sabadell, sessions de cine, sessions experimentals de ciència,  classes de Zumba, i una activitat conjunta que es realitzarà al Parc de Can Gambús juntament amb nens participants del casal municipal Bon Aire de Terrassa. Totes aquestes activitats estan dinamitzades per un equip de 8 voluntaris i voluntàries, dues tècniques i el suport de la inspiració que ofereix el viatger de l’espai Wik.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies