93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Presentació del dispositiu especial per l’alimentació infantil

Imatge de complement

Un dispositiu especial promogut per L’Ajuntament de Sabadell i El Rebost Solidari compta amb la col·laboració de Creu Roja per tal de garantir  l’alimentació a més de 500 infants.

 

Durant la Roda de premsa de realitzada a l’Assemblea de la Creu Roja ubicada al carrer Marquès de Comillas, L’Alcalde de Sabadell Juli Fernàndez, va presentar la campanya, fent palès el suport de l’Administració i la implicació de les diferents entitats que formen part d’aquesta actuació, per tal de garantir la suficiència alimentaria de les famílies amb més necessitats, i especialment dels membres més vulnerables com són els nens i nenes.

L’objectiu és assegurar una alimentació adient a aquells nens i nenes de la ciutat de Sabadell, Badia i Barberà amb una situació de major risc en el període en el que no hi ha menjadors escolars, fet que s’assolirà fent entrega de 4 lots complementaris als lots bàsics que reben les seves famílies.

Javier Jaén com a coordinador de Creu Roja Sabadell va destacar el seu compromís en la situació d’emergència social en la que ens trobem, reforçant l’entrega d’aliments frescos i esmorzars, en un període en el que els menjadors escolars no poden cobrir la situació en la que es troben molts dels infants que s’atenen en el transcurs del curs escolar, incidint alhora, en l’agraïment de  la implicació del voluntariat, i la recent col·laboració del Mercat Municipal i l’Obra Social “La Caixa”.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies