93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

NOU PUNT DE SUPORT A LES FAMÍLIES A BADIA DEL VALLÈS

Imatge de complement

Aquest nou espai millorarà l’atenció social que la Creu Roja duu a terme a la població.

La Creu Roja ha inaugurat el dimarts, 12 de maig, el seu nou Punt de Suport a les Famílies a Badia del Vallès, ubicat a l’avinguda del Mediterrani,5.    L’Ajuntament de Badia del Vallès ha col·laborat en l’obertura d’aquest nou punt de presència de la Creu Roja, que permet apropar la institució humanitària a la ciutadania i reforçar l’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat d’aquesta localitat.

A l’ A l’acte, hi han assistit l’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, la regidora Serveis Socials, Montserrat Carbonell, el president de la Creu Roja a la demarcació de  Barcelona, Josep Quitet, i el president de l’assemblea local de Sabadell, Josep Masip.

L’assemblea local de la Creu Roja a Sabadell ha subscrit un conveni amb l’Ajuntament de Badia del Vallès, pel qual el consistori aporta recursos a l’entitat per posar en marxa aquest punt d’atenció a les persones.

Les activitats del nou punt de presència se centraran en el seguiment i acompanyament de les famílies, el desenvolupament del projecte d’intervenció humanitària amb famílies amb inseguretat alimentària severa, i la distribució de kits de suport social,  beques de menjador de primària i secundària i targetes de prepagament de suport a l’alimentació familiar. També es duran a terme accions per combatre la pobresa energètica i activitats per a la gent  gran emmarcades dins del projecte de VBellesa Activa. L’espai serà gestionat per un equip de voluntariat i personal tècnic coordinat des de l’assemblea local de Sabadell.

 

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies