93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA D’ACTIVITATS 2014

Imatge de complement

Durant l´any passat s’han atès 14.449 persones en els diferents projectes que té en marxa l´assemblea local. La xifra és un 57 per cent més elevada que la que es va regitrar el 2013 i duplica la del 2012.

L’assemblea Local ha presentat en roda de premsa la Memòria 2014 i el 8è estudi «L’accés de la infància a l’alimentació saludable» de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Sabadell el passat 7 de maig per commemorar el Dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja..

Entre les principals dades que s’han presentat destaca que la Creu Roja Sabadell ha duplicat en només dos anys (entre 2012 i 2014) el número de persones ateses per l´entitat en alguns dels nombrosos projectes i programes que estan en marxa. El 2012, l´assemblea local va atendre 7.400 persones, el 2013 la xifra va augmentar fins les 9.300 i el 2014 es va disparar fins les 14.449. Aquest increment espectacular ha obligat a Creu Roja Sabadell a fer un important esforç econòmic, logístic i humà per a cobrir les necessitats dels usuaris.

De les 14.449 atencions registrades durant el 2014, fins a 11.189 van estar vinculades amb programes d´atenció social (alimentació, alimentació infantil, kits de suport social, dutxes, pobresa energètica, etc…). La resta es reparteixen en altres programes que van des d´ocupació fins el de sensibilització passant per emergències o formació. Des de Creu Roja Sabadell es reconeix que es tracta d´un increment d´atencions “brutal”.

En el conjunt del 2014 es van registrar, igualment, un total de 18.566 prestacions econòmiques i entrega de béns a les persones ateses per l´asemblea local. Es tracta d´una xifra un 40 per cent superior a la que hi va haver en l´exercici del 2013. Les estadístiques del serveis de l´entitat no paren de créixer des de fa anys i és per aquest motiu que es continua demanant a la ciutadania que s´impliqui amb l´entitat ja sigui fent-se soci o fent-se voluntari.

El número de socis se situa actualment per sobre del 7.800 i el voluntariat en més de 700. Són xifres importants po que haurien d’augmentar per garantir la implementació de nous programes que Creu Roja té en cartera de cara als propers mesos.

Si vols conèixer amb més detall la informació pots accedir a l’apartat de l’ASSEMBLEA LOCAL – MEMÒRIA 2014.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies