93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

L’ASSEMBLEA LOCAL POTENCIA ELS DIFERENTS PROGRAMES D’OCUPACIÓ

Imatge de complement

L’assemblea local destinarà nous recursos econòmics i humans als 7 programes d’ocupació.

L’assemblea local de Creu Roja a Sabadell potenciarà aquest any 2015 els seus diferents programes d´ocupació i inserció laboral. Es destinaan nous recursos humans i econòmics als projectes “Activa ´t”, “Incorpora”, “Impulsa”, al programa d´ocupació per a majors de 45 anys, al Club de la Feina i al nou programa “Tekl@” destinat a potenciar el coneixement i l´ús de les noves tecnologies de dones pertanyents a grups vulnerables.

Volem fer visibles tots aquests programes amb l´objectiu que la ciutadania assimili que Creu Roja, a més de desenvolupar els seus projectes socials i assistencials, també ofereix eines per a que els desocupats trobin un lloc de treball.

Un dels principals objectius de l’assemblea local per aquest 2015 és incrementar el número de participants en els diferents programes que estan en marxa. La major part de projectes es reinicien durant els primers mesos de l´any. Les persones interessades en participar-hi s´han de dirigir a la seu local al carrer Marquès de Comillas 95.

Durant l´any passat es van atendre fins a 567 persones diferents interessades en aquests programes d´ocupació. Hi va haver un augment de 206 persones en relació a la xifra d´atencions registrada durant el 2013 (increment del 40 per cent).

Un dels programes que també es reinicia aquest 2015 i que l´entitat vol potenciar de manera molt rellevant és el d´ocupació per a majors de 45 anys. Durant el 2014, 220 persones més grans de 45 anys en situació d´atur es van dirigir a Creu Roja per a interessar-se per al programa, de les quals 100 van acabar participant en els cursos de formació i d´aquestes, 50, van acabar trobant un nou lloc de treball. Els nous cursos de formació del 2015 començaran el proper 3 de març.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies