93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

TANCAMENT DE LA CAMPANYA ESPECIAL D’HIVERN CONTRA LA POBRESA INFANTIL

Imatge de complement

Més de 690 infants en risc han rebut ajudes bàsiques de la Creu Roja durant aquestes festes.

La Creu Roja a Sabadell ha distribuït ajuda alimentària i roba d’hivern a un total de 691 infants en risc des de principis durant les darreres setmanes de desembre (5.000 infants a tota la Creu Roja Catalunya).

El balanç defintiu ha superat les previsions incials. Concretament, 386 infants s’han beneficiat de les targetes de prepagament d’alimentació i 286 les destinades a roba d’hivern (60 targetes finançades per la Conselleria de Benestar Social i Familia).

A banda de les targetes també s’han distribuït altres ajuts alimentàris a infants en situació de vulnerabilitat: lots d’aliments del Rebost Solidari i kits d’alimentació intantil. En total 288 infants beneficiaris.

Enguany els infants que reben ajuda alimentària de l’entitat han augmentat d’un 40% coincidint amb l’Aliança Humantiària per a l’Alimentació Infantil, llançada per Creu Roja Catalunya el mes de maig i que ja ha recaptat prop de 690.000 euros.

El 2014, també s’ha consolidat el projecte Punt de Suport a les Famílies que pretén aportar un suport integral a les famílies  en situació vulnerable, actuant com a finestreta única d’atenció.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies